Image

Un prieten al planetei

Vezi mai jos cum putem lăsa împreună mai puține urme

Image

Ambalaj

Știai că ambalajul de Philadelphia poate fi reciclat?

Image

Risipa alimentară

Fie că vorbim despre resturi de mâncare sau bucăți ciudate, Philly le readuce la viață.

Image

Ingrediente

Lapte, smântână și puțină sare: acestea sunt ingredientele principale folosite în crema noastră de brânză Original.

Image

Agricultură

Susținem fermele care produc laptele folosit pentru a face crema Philadelphia. Deoarece așa trebuie făcut.

Image

Producție

Avem mai mare grijă la ce se întâmplă în timpul producției.

Ambalaj
Mai puține urme de plastic

Avem grijă de deșeuri, ajutându-te să reciclezi sau să reutilizezi întotdeauna cutiile noastre. Ambalajul nostru reciclabil este conceput pentru a păstra gustul minunat Philadelphia cât mai mult timp. Deșeurile de plastic care ajung în natură reprezintă o provocare. Chiar dacă cantitatea de deșeuri din plastic trimisă spre reciclare s-a dublat din 2006*, știm că mai sunt încă multe de făcut pentru a ne reduce urmele. Ambalajele noastre, făcute pentru a proteja calitatea produsului, sunt deja proiectate din materiale 100% reciclabile, dar asta nu este tot. Așadar, când vei termina delicioasa Philadelphia și vei recicla cutia, vei face bine planetei. Nu știi în ce categorie de materiale să o încadrezi? Verifică declarațiile de reciclare de pe cutie pentru a afla cum poți recicla în zona ta sau fă acel pas suplimentar, reutilizand cutia goală. *PlasticsEurope (2019)

Idei care te pot ajuta

Image

Crește-ți proprii potențatori de gust

O cutie obișnuită de Philadelphia poate fi folosită drept ghiveci pentru plantele tale preferate. Trebuie doar să:


  1. Adăugi puțin pământ într-o cutie curată;
  2. Plantezi semințele;
  3. Aștepți ca planta să crească.
Image

Nu irosi mâncarea!

Când gătești cina și folosești întreaga cutie de Philadelphia, nu o arunca. Poți să păstrezi resturile și să le folosești la prânzul din ziua următoare. Doar ai grijă să se răcească înainte să le depozitezi la frigider.

Image

Cât de organizat ești

Și tu ai un sertar dezordonat, nu? Folosește cutii de Philadelphia pentru a depozita în siguranță ți la îndemână obiecte mici, precum nasturi, agrafe, ace sau elastice. Iar pentru lucrurile șii mai mici, precum sclipiciul, puteți folosi capacul.

Risipa alimentară
Reducem risipa alimentară

S-ar putea să fii surprins să afli că 53% din risipa alimentară se întâmplă în gospodării; în timp ce doar 30% se întâmplă în unitățile de producție sau procesare*. Așa că, fiid un prieten al mâncării , își sugerăm câteva rețete pe care nu vei dori să le irosești. De ce să nu arăți un pic de dragoste față de resturile de mâncare cu o bucată de Philadelphia? Sau profitați la maximum de legumele mai vechi. De asemenea, am colaborat cu „Too Good To Go”, un start-up care ajută la lupta împotriva risipei de alimente prin educație și schimbul de bune practici – în Germania, Danemarca și Suedia. Am tipărit un logo „Often Good After” în dreptul termenului de valabilitate pe pachete pentru a evidenția faptul că alimentele pot fi comestibile după expirarea acestei perioade! (A nu se confunda cu „A se consuma până la ...”). *FUSIONS (Food Use for Social Inovation by Optimizing Waste Prevention Strategies), 2016

Ingrediente
Reducem risipa alimentară

Lapte, smântână și puțină sare: ingredientele principale care fac cremă de brânză Originală. Păstrând lucrurile simple înseamnă că te poți concentra mai mult pe gustul și textura irezistibil de cremoasă pe care o iubești. Indiferent de nevoile tale alimentare, ai un prieten în Philadelphia. Avem grijă să ne anunțăm toți prietenii ori de câte ori dezvoltăm noi opțiuni gustoase. Am venit cu o gamă care include ceva pentru oricine dorește să ducă un stil de viață mai echilibrat, de la versiunile Light și mai Lightest, până la opțiuni de gustări bogate în proteine. Există chiar și ceva pentru cei sensibili la lactaza sau pentru cei care preferă aromele. Mai mult decât atât, începând cu 2023, va avea loc lansarea unei versiuni pe bază de plante a cremei Philadelphia, vegană, făcută din ovăz și migdale, care te ajută să ai grijă de bunăstarea ta și de planetă, făcând produsul nostru o opțiune excelentă pentru un stil de viață flexitar.

Agricultura
Reducem risipa alimentară

Un alt mod în care lucrăm pentru a reduce poluarea este prin colaborarea cu furnizorii noștri pentru a ne îndeplini viziunea privind bunăstarea animalelor și prin îmbunătățirea continuă a bunelor practici agricole de-a lungul lanțului nostru de aprovizionare. Cu cât vacile sunt mai bine îngrijite, cu atât produc lapte mai bun. Și gustul minunat depinde de calitatea laptelui. De asemenea, suntem mândri să spunem că în 2013 și 2020, Philadelphia a primit premiul Compassion in World Farming’s Good Dairy Award. Acest premiu recunoaște companiile care nu numai că permit vacilor lor să pască în pășuni deschise în timpul sezonului de creștere a ierbii, ci și pentru îmbunătățirea problemelor cheie de bunăstare și a condițiilor generale de sănătate. Un alt criteriu este ca producătorii să-și crească toți vițeii în medii în care pot socializa, să le ofere așternut adecvat și să hrănească o dietă care conține o cantitate adecvată de fibre. De asemenea, bunele practici de bunăstare a animalelor merg mână în mână cu programele de reducere a CO2: prin îmbunătățirea planurilor de adăpostire și sănătate mentală pentru vaci mai sănătoase, facilitând ruminația și digestiile, reducem generarea de metan și ajutăm la producerea unui lapte mai bun.

Nu ne crezi pe cuvânt?
Uite ce spune prietenul nostru, fermier de meserie

Cunoaște-ne partenerii agricultori

Image
Henning K.
ImageImage

Familia mea a cultivat produse lactate de generații. De-a lungul anilor, modernizăm constant modul în care gestionăm ferma și avem grijă de vacile noastre. Ne asigurăm de condiții de aer ideale, libertate de mișcare, hrănire individuală și spațiu suficient pentru fiecare vacă. De asemenea, folosim energia solară pentru a ajuta la gestionarea consumului de energie în fermă. Îngrijirea fermei necesită efortul și concentrarea noastră a tuturor. Henning K.

Mai puține urme pe linia de producție

Avem mai multă grijă de ceea ce se întâmplă în culise, reducând risipa la fiecare pas al ciclului. Facem doar ceea ce credem că se va vinde cu previziuni precise ale vânzărilor. Dacă ajungem cu stocuri rămase, vom găsi o modalitate de a nu-l irosi. Adesea, vom face acte de caritate. În plus, livrăm cât mai eficient posibil pentru a încerca să reducem emisiile de carbon. Și funcționează.

Nicio întrebare nu este prostească

Vezi toate întrebările adresate frecventImage