Image

Povestea noastră

De peste 140 de ani, am stabilit standardul pentru crema de brânză, oferind gustul delicios și reconfortant de cremos pe care îl iubești. Exact ca un prieten adevărat, suntem mereu aici pentru tine.

Mâncarea prieteniei

Reconfortant de cremos și delicios. Te poți baza pe Philadelphia pentru a pregati mâncăruri simple și totuși delicioase, pe care toata lumea le iubeste. Pentru mesele de dimineață în familie, când sunte ești grăbit. Sau pentru gustările de la birou, alaturi de râsetele colegilor. Indiferent dacă pregătești un prânz rapid sau o cină specială, Philadephia este prietenul din frigider, mereu aici să te ajute.

Prietenii sunt mereu acolo când ai nevoie de ei

Această poveste este despre prietenie. Dar mai ales, despre este sa ai alaturi un prieten de-o viata. Indiferent de situație, te poți baza pe Philadelphia să apropie oamenii. Fie că îți faci noi prieteni la școală, împarți ceva delicios cu gasca de prieteni, sau prepari o gustare rapidă pentru persoana dragă – Philadelphia este menită să răspândească prietenia. Numele meu este Philadelphia, dar îmi poți spune Philly.

AI un PRIETEN în Philly

Image

Prietenul care nu te lasă la greu

Durează 4.5 minute pe zi să te bucuri de prietenie. Știi acel amic pe care îl poți chema la tine oricând, chiar dacă nu ai totul aranjat prin casă? Sună-l. Ne ocupăm noi de gustări.

Image

Prietenul tău din frigider

Ești la cateva minute distanță de acea masă de după muncă, o gustare creativă sau un mic dejun rapid înainte de școală. Alege una dintre rețetele noastre

Image

Un prieten al mancarii

Toată lumea vrea să fie prieten cu Philly, inclusiv mâncarea din bucătăria ta. Sigur mai ai tomate sau crackerși rămași, așa-i? Puțină Philadelphia le va reda prospețimea.

Prieteni încă din 1872

Avem o prietenie lungă, de 150 de ani. Iata cum am reușit.

1872

1880

1903

1920s

1930s

1960s

1980s

Image

William lawrence

1872 – Îți vine să crezi? Totul a început în New York

William Lawrence, de profesie lăptar, a inventat prima cremă de brânză din New York, oferindu-i un gust proaspăt și bogat, nemaiîntâlnit pe piața de brânzeturi.