Sandvis cu carne de vita
4 de serviri
Timp de preparare:25 min 
Timp total:25 min 

Ingrediente

    Image

    Alternative de produse

    Für eine leichtere Alternative, verwende z.B. Philadelphia LightAi chef să experimentezi?

    Explorează toate celelalte produse
    Image

    Știai că?

    Când termini de preparat mâncarea, nu este nevoie să arunci cutia de brânză.

    Inspiră-te! Dă click aici!

    Etapele de pregătire

    1. 1

      Incalziti o tigaie la foc mare. Condimentati fripturile cu sare si boabe de piper zdrobite.

    2. 2

      Adaugati jumatate din ulei in tigaie pentru a o incalzi. Adaugati fripturile si gatiti 3-4 minute la foc mediu. Scoateti carnea din tigaie si puneti-o pe un tocator. Se corteaza usor cu folie si se lasa deoparte timp de 10 minute.

    3. 3

      Intre timp, incalziti uleiul ramas in tigaie. Adaugati ciupercile si condimentati cu sare si piper. Gatiti 5-7 minute pana se inmoaie.

    4. 4

      Adaugati usturoiul si gatiti inca 30 de secunde. Se ia de pe foc.

    5. 5

      Taiati friptura in felii groase.

    6. 6

      Intindeti crema de branza pe suprafata chiflelor de paine. Completati cu feliile de friptura, ciupercile si salata. Serviti cand este cald.

    +

    S-ar putea să îți placă

    Image

    Sandvis cu carne de vita

    clockTimp total:25 min